Startseite
shqip(albanisch)
deutsch
english
Produkte/Service
Kontakt
Impressum
Anfahrt
Links


MIRESEERDHET NE FAQEN TONE TE INTERNETIT

RRETH NESH

Ne jemi nje kompani me qender ne Gjermani e specializuar ne fushen e eksport importit.

Aktiviteti i kompanise shtrihet ne tregjet nderkombetare dhe kryesisht Gjermani, Kine, Indi, Emirate etj. ku kooperojme me firmat partnere prodhuese.

Firma jone e ka qendren ne Heilbronn qytet ky me nje infrastrukture dhe pozite gjeografike shume te pershtateshme. Ndodhemi rreth 35km larg Stuttgartit dhe 140 km larg Frankfurtit. Afersia me Zvicren , Austrine, Francen, Belgjiken, Hollanden dhe Cekine  kufinjte e te cileve jnae rreth 200 km nga kompania eshte nje tjeter favor per ne. Deri ne portin e Triestes jane rreth 850 km distace.

Heilbroni eshte nje zone shume e industrializuar. Nga ky region  prodhohen dhe eksportohen ne mbare boten produkte te cilesise se larte. Per tu permendur eshte Fabrika e AUDIT, KOLBEN SCHMID shume te tjerea Firma te njohura.  Reth 4 km larg nesh ndodhet porti i mallrave ne lumin e lundrueshem NEKAR ku cdo dite ngarkohen e Kontenere me destinacione te ndryshme si brenda dhe jashte Gjermanise.  


Ne ofrojme nje game te gjere produktesh nder te cilat permendim:

 

- lende te para

- makineri e pajisje te ndryshme

- mallra elektronike

- mallra industriale

- lende ndertimi

Ne bashkepunim me partneret tane ne Gjermani ofrojme, projektojme dhe instalojme linja prodhimi. Ofrojme Fabrika si dhe te gjitha llojet e e makinerive te reja ose te perdorura.

Teknologji gjermane me cmime konkuruese! 


Nese ju kerkoni oferten me te mire ne treg, kerkoni nje produkt me kualitet te larte gjerman dhe cmim te arsyeshem ose nje produkt nga kina me cmim te pakonkurrueshem. Ne kemi gjithmone nje zgjidhje te pershtateshme per ju.

Mirepresim cdo kerkese tuaj prandaj mos hezitoni te kontaktoni:

Telefon: 00491727636519

Faks:      00497136963461

E-Mail:    info@iso-lika.de 


© Copyright 2007 ISO WELKER-LIKA All rights reserved