Startseite
Produkte/Service
Kontakt
Impressum
Anfahrt
Links


Klicken Sie auf die Karte für eine vergrösserte Ansicht.

Firma jone e ka qendren ne Heilbronn qytet ky me nje infrastrukture dhe pozite gjeografike shume te pershtateshme. Ndodhemi rreth 35km larg Stuttgartit dhe 140 km larg Frankfurtit. Afersia me Zvicren , Austrine, Francen, Belgjiken, Hollanden dhe Cekine  kufinjte e te cileve jnae rreth 200 km nga kompania eshte nje tjeter favor per ne. Deri ne portin e Triestes jane rreth 850 km distace.

Heilbroni eshte nje zone shume e industrializuar. Nga ky region  prodhohen dhe eksportohen ne mbare boten produkte te cilesise se larte. Per tu permendur eshte Fabrika AUDI, KOLBEN SCHMID shume te tjerea Firma te njohura.  Reth 4 km larg nesh ndodhet porti i mallrave ne lumin e lundrueshem NEKAR ku cdo dite ngarkohen e Kontenere me destinacione te ndryshme si brenda dhe jashte Gjermanise. 


© Copyright 2007-2013 ISO LIKA All rights reserved